Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
3 vienetai | kiaušinių | |
150 mililitrų | pieno | |
150 mililitrų | vandens (verdančio) | |
150 gramų | sviesto (minkšto, kambario temperatūros) | |
150 gramų | cukraus | |
50 gramų | kakavos | |
1 šaukštelis | sodos (su kaupu) | |
Kremui: | ||
600 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
6 šaukštai | apelsinų sulčių (šviežiai spaustų) | |
2 šaukštai | cukraus | |
2 šaukštai | želatinos | |
Vyšnioms: | ||
400 gramų | vyšnių (be kauliukų, naudojau šaldytas) | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštas | krakmolo | |
Aptepimui: | ||
150 gramų | balto šokolado |