Autorius apie receptą:
Šiuos triufelius nusižiūrėjusi buvau senokai jau ir prisižadėjau, kad kai po vakarėlio liks vyno, būtinai gaminsiu. Tai va, vakarėlio nebuvo, teko vyno nusipirkti ir bandyti
Šiuos triufelius nusižiūrėjusi buvau senokai jau ir prisižadėjau, kad kai po vakarėlio liks vyno, būtinai gaminsiu. Tai va, vakarėlio nebuvo, teko vyno nusipirkti ir bandyti gaminti.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų
juodojo šokolado
0.5 stiklinės
kakavos
50 mililitrų
raudono vyno
30 gramų
sviesto
1 žiupsnelis
kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vyną pašildykite, kol ims garuoti. Šokoladą sulaužykite į dubenį ir užpilkite vynu. Maišykite, kol šokoladas ištirps.
2.
Sviestą ištirpinkite. Supilkite į vyno - šokolado masę, suberkite sutrintą pipirą, išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą 30 min, kol masė sustings.
3.
Šaukšteliu formuokite triufelius ir apvoliokite kakavos milteliuose. Atvėsinkite šaldytuve.