Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
260 g miltų
250 g minkšto sviesto
100 g miltinio cukraus
30 g kakavos miltelių
1 žiupsnelis druskos
2 kiaušinių baltymai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus išsijoti su kakava. Minkštą sviestą išplakti iki purios masės. Į jį suberti miltinį cukrų, berti druskos, pilti kiaušinių baltymus. Plakikliu plakti, kol viskas gerai susimaišys. Berti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti, kol nebeliks sausų miltų. Tešlą krėsti į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į kepimo popieriumi išklotas skardas per du centimetrus vieną nuo kito išspausti įvairių formų sausainius. Orkaitę įkaitinti iki 180°C laipsnių. Kepti 10-12 min. Juos ataušinti ant grotelių ir apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!