Tešla:
sumalkite migdolus.
Įmaišykite kiaušinį ir cukrų. Po to įplakite sviestą (minkštą ar tirpintą). Įmaišykite migdolus, kakavą ir miltus (tiek, kad gautųsi minkoma tešla).
Tešlą įtieskite į kepimo formą.
Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą 30 min.
Po to kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Sutarkuokite 1 citrinos žievelę. Iš citrinų išspauskite citrinų sultis.
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite grietinėlę, citrinos sultis ir žievelę.
Supilkite įdarą ant pyrago pagrindo.
Kepkite dar 40-45 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Atvėsusį pyragą papuoškite šokolado drožlėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)