Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
500 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje su aliejumi kelias minutes pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką.
Tuomet į keptuvę sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius, vėl pakepti kelias minutes ir viską atvėsinti.
Sluoksniuotos tešlos lapelį (iš viso turi būti 6 lapeliai) pjauti per pusę, pratampyti, dėti šaukštą įdaro ir užlenkti.
Į vidų galima dėti ir sūrio.
Viršų patepti plaktu kiaušiniu ir apibarstyti kmynais.
Kepti 30 min 200 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 12 pyragėlių.
Lengva, greita ir skanu!
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Orkaitėje
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital