Autorius apie receptą:
Neįmantrūs ingredientai, o salotos pavyksta ne tik labai gardžios, bet ir puošnios, tad tiks ir šventiniam stalui ar kai norsis kažko greito, nesunkiai paruošiamo ir svarbiausia,
Neįmantrūs ingredientai, o salotos pavyksta ne tik labai gardžios, bet ir puošnios, tad tiks ir šventiniam stalui ar kai norsis kažko greito, nesunkiai paruošiamo ir svarbiausia, skanaus! Vietoje silkės tinka ir karštai rūkyta skumbrė ar tunas.
(...daugiau)(...mažiau)
Emilija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
silkių filė
300 gramų
konservuotų žirnelių
100 gramų
majonezo
(arba pagal skonį)
1 vienetas
granatų
1 vienetas
svogūnų
(nedidelio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pasiruošti ingredientus: silkę supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, svogūną supjaustyti kuo smulkiau, žirnelius gerai nuvarvinti nuo skysčio.
2.
Į gilesnio indo dugną tolygiai sudėti silkę, ant viršaus- svogūnus, tuomet tolygiai paskirstyti žirnelius, dėti majonezą.
3.
Ant viršaus tolygiai paskirstyti granatų sėklas.
4.
Paruoštas salotas galima tiekti ir iškart, bet man skaniausia prieš tiekiant palaikyti šaldytuve bent valandą (arba per naktį), kad skoniai susijungtų.