Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
180 gramų | kvietinių miltų | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | sviesto | |
100 mililitrų | pieno | |
90 gramų | nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“ cukranendrių) | |
85 gramai | cukraus (naudojome „Dansukker“ ekologišką „Panevėžio Plius“) | |
0.5 vieneto | citrinų (ekologiškos, žievelės) | |
15 gramų | citrinų sulčių | |
10 gramų | kepimo miltelių | |
Pertepimui: | ||
300 gramų | šaldytų mangų | |
50 gramų | cukraus uogienėms (naudojome „Dansukker“) | |
0.5 vieneto | citrinų (apie 30 g) | |
Kremui: | ||
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
70 gramų | nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“ cukranendrių) | |
3 vienetai | kiaušinių trynių | |
20 gramų | sirupo (naudojome „Dansukker“ šviesų) | |
15 mililitrų | romo (nebūtina) | |
5 gramai | vanilinio cukraus (naudojome „Dansukker“ su natūralia vanile) | |
Papuošimui: | ||
400 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo |