1.
Kondensuotą pieną sumaišome su 600 ml pieno.
2.
Želatiną užmerkiame likusiame piene.
3.
Kondensuoto pieno masę truputį pašildome ir sudedame išbrinkusią želatiną. Kaitinam ant pačios silpniausios kaitros iki želatina pilnai ištirps. Tai įvyksta labai greitai. Neužvirinti!
4.
Į pasirinktą torto formą pilame 250 ml kondensuoto pieno masės. Dedame į šaldiklį sustingti. Naudojau 20 cm torto formą, išstumiamu dugnu ir slidžiu nesvylančiu paviršiumi. Padarytas tortas išsiėmė labai gražiai.
5.
Per tą laiką pasiruošiame raudoną želė. Pagal paruošimo būdą ant pakelio reikia 500 ml vandens. Aš pyliau apie 400 ml ir ne daugiau. Raudoną želė pilame į 250 ml stiklinę ir dedame vėsiai. Likutį galite supilti į dubenėlį, suvalgysite.
6.
Sustingus kondensuoto pieno masei, ant viršaus pilame pravėsusią raudoną želė. Tokiu būdu paruoškite visus sluoksnius. Spalvotos želė likučius taip pat susluoksniuokite. Pagamintą tortą laikome vėsiai. Skanaus!!!