1.
Į dubenį su karštu vandeniu suberti vyšnių želė ir išmaišyti. Palikti iki kol atvės, tuomet sudėti vyšnias ir permaišyti. Palikti stingti iki kol apstings.
2.
Sausainius dėti į šaldymui skirtą maišelį ir sutrupinti kočėlu, jei turite, galite naudoti elektrinį smulkintuvą.
3.
Į dubenį dėti maskarponę, pilti grietinėlę, berti cukraus pudrą ir plakti elektriniu trintuvu iki purios ir vientisos masės. Atsargiai sukrėsti į konditerinį maišelį su antgaliu (arba į šaldymui skirtą maišelį, tuomet nukirpti nedidelį kamputį).
4.
Į indelius berti sausainių trupinių, tuomet kabinti želė su vyšniomis ir dėti ant sausainių, tuomet išspausti paruošto kremo. Vėl sluoksniuoti sausainius, želė, kremą. Padėti į šaldytuvą iki kol kiek atvės, užteks ir pusvalandžio, o tuomet skanauti.