1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti. Išbrinkusią želatiną padaliname į 3 lygias dalis.
2.
Kondensuotą pieną sumaišome su pienu. Padaliname į 3 dalis.
3.
Vieną dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje, neleidžiame užvirti. Sumaišome su 1 dalimi pieno masės. Pilame į indą, kuriame gaminsite desertą. Puikiai tinka želė žiedas ar stiklinaitės. Dedame stingti. Kadangi sluoksnis pakankamai plonas, tai stingsta tikrai greitai.
4.
Kitam sluoksniui braškių želė užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio balto sluoksnio. Paliekame vėl pilnai sustingti.
5.
Taip pat paruošiame ir žalią sluoksnį su kivi želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio braškinio sluoksnio.
6.
Dabar vėl baltos želė eilė. Vieną dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje. Sumaišome su 1 dalimi pieno masės Gerai išmaišome. Atvėsiname ir pilame ant kivi želės sluoksnio. Paliekame stingti.
7.
Ruošiame persikų skonio želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio balto sluoksnio. Paliekame vėl pilnai sustingti.
8.
Ruošiame aviečių skonio želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusios persikų želės. Paliekame vėl pilnai sustingti.
9.
Dabar vėl baltos želė eilė. Paskutinę dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje. Sumaišome su likusia dalimi pieno. Gerai išmaišome. Atvėsiname ir pilame ant želės sluoksnio. Paliekame stingti.