Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
5 vienetai | kiaušinių (didelių) | |
230 gramų | cukraus | |
230 gramų | miltų | |
65 gramai | aliejaus | |
16 gramų | vanilinio cukraus | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių (su kaupu) | |
Pertepimui: | ||
420 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
360 gramų | varškės (naudojau plobyrinę, jei naudojate paprastą, reikėtų pertrinti per sietelį) | |
77 gramai | persikų želė | |
77 gramai | vyšnių želė | |
3 šaukštai | cukraus | |
0.5 šaukštelio | citrinos rūgšties | |
šiek tiek | konservuotų vaisių (nebūtina) | |
Sulaistymui: | ||
300 mililitrų | vandens | |
2 vienetai | citrinų | |
1 šaukštelis | cukraus |