Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
135 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
2 šaukštų miltinio cukraus
130 ml pieno
1 didelio kiaušinio
30 g sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su druska, cukrumi ir kepimo milteliais.
Atskirai išplakame kiaušinį ir pieną, supilame ištirpintą ir atvėsintą.
Tada supilame pieno mišinį į miltų mišinį ir plakame, kol gaunasi vientisa masė.
Leiskite tešlai pastovėti 10-15 minučių, kad pabrinktų.
Kepame blynus sausoje (arba beveik sausoje) keptuvėje, gražiai apkepdami iš abiejų pusių kol gražiai pagelsta.
Tinka su klevų sirupu, jei kas mėgstat :)