Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gr miltų
4 kiaušiniai
50 gr lydyto sviesto
500 ml pieno
1/2 arb.š. druskos
romo esencijos (nebūtinai)
1 valg. š. vanilinio cukraus
klevų sirupas
aviečių uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mikserio pagalba išmaišyti miltus ir kiaušinius, vanilinį cukrų, druską ir supilti pieną. Įlašinti keletą lašų romo esencijos (nebūtinai) ir supilti išlydytą šiek tiek atvėsintą sviestą - maišyti tol kol neliks gumulėlių - tešla turi būti vienalytė ir vos skystesnė nei lietinių blynelių. Prieš kepant palikti tešlą šaltai ( šaldytuve) 1 val. Tuomet kepti kaip lietinius blynelius. Suvynioti į trikampį ir patiekti pagal skonį su įvairiom uogienėm ar pan. Aš mėgstu su klevų sirupu ir aviečių uogiene. Skanaus :)