Autorius apie receptą:
Šis avižinės košės receptas labai paprastas, jį lengva įsiminti. Šią košę gali lengvai išvirti ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Košę galite valgyti su kuo tik norite,
Šis avižinės košės receptas labai paprastas, jį lengva įsiminti. Šią košę gali lengvai išvirti ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Košę galite valgyti su kuo tik norite, improvizuoti, pasitelkti vaizduotę. Košė nei per skysta, nei per tiršta, tai tiesiog tobula, saldi, dienos pradžia, kuri patiks visiems ir suteiks jėgų bei energijos linksmai dienai.
(...daugiau)(...mažiau)
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų
avižinių dribsnių
500 mililitrų
pieno
pagal skonį
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vidutinio dydžio puode ištirpinkite šiek tiek sviesto. Supilkite pieną ir palaukite, kol jis užvirs. Vis pamaišykite. Pienui užvirus berkite avižinius dribsnius ir vis maišydami virkite apie 5-6 minutes.
2.
Košei išvirus, uždenkite puodą dangčiu ir leiskite košei pastovėti apie 2 minutes. Košę patiekite su cinamonu, uogiene, sirupu, uogomis.