Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų
silkės
6 vienetai
burokėlių
( nedideli, virti)
4 vienetai
bulvių
( virta)
2 vienetai
garstyčių miltelių
(virta)
1 vienetas
svogūnų
šiek tiek
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.