Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sūdytos silkės
2-3 šaukštai cukraus
0,5 stiklinės šeri (sherry) vyno
3 šaukštai vyno acto
1 svogūnas
0,5 šaukštelio stambiai maltų pipirų
50 g krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trumpai pamirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti gabalėliais, dėti į stiklainį su svogūnais ir pipirais.
Užvirti 4 šaukštus vandens su cukrumi, actu ir šeri.
Ant silkės sudėti krapus, užpilti ataušintą marinatą, uždengti ir 1-2 dienas palaikyti šaldytuve.
Na gal ir nieko visai silkė su krapais. Kaip tik šiais metais daug užaugo krapų. Reikės ir pačiai pagaminti ir dar kitiems receptuką pasiūlyti.
ATSAKYTI