Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 silkės filė
4 kietai virti kiaušiniai
1 didelis svogūnas
1/4 morkos
druskos
pipirų
aliejaus
vandens
citrinų rūgšties
cukraus
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jau iš vakaro marinuojame svogūną ir morką.
Svogūną susmulkiname ir užpilame paruoštu šaltu marinatu. įmetame gabalėlį (1/4) morkos.
Kitą dieną ruošiame salotas.
Susmulkiname virtus kiaušinius ir sumaišome juos su marinuotais svogūnais. Pabarstome druska, pipirais, užpilame trupučiu aliejaus.
Silkę supjaustome ir sudedame į silkinę. Šalia dedame paruoštas salotas. Puošiame svogūnų laiškais ir supjaustyta marinuota morka.