Autorius apie receptą:
Šie burokėliais ir silke įdaryti kiaušiniai ne tik kad papuošia stalą, bet ir yra tikrai labai labai skanūs. Pabandykite ir įsitikinsite patys. O jeigu norite painterpretuoti dar
Šie burokėliais ir silke įdaryti kiaušiniai ne tik kad papuošia stalą, bet ir yra tikrai labai labai skanūs. Pabandykite ir įsitikinsite patys. O jeigu norite painterpretuoti dar labiau, galite į kiekvieną kiaušinio puselę, prieš dėdami burokėlių įdarą, įberti truputį pasmulinti svogūno ir/ar kubeliais pjaustyto rūgštesnio obuolio. Tada bus tikrų tikriausia silkė pataluose :)
(...daugiau)(...mažiau)
Dovilė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas
silkių filė
4 vienetai
kiaušinių
(virtų)
1 vienetas
burokėlių
(virtų)
1 šaukštas
majonezo
1 šaukštelis
garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kietai virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius.
2.
Trynius, burokėlį ir garstyčias sudėkite į virtuvės kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės (galima trinti ir rankiniu elektriniu trintuvu, vadinamuoju "blenderiu"). Įdėkite majonezo ir dar truputį patrinkite, bet labai trumpai, tik kad susimaišytų. Paragaukite, ar visko pakanka. Jeigu norisi, galite dar pagardinti druska ar pipirais ar mėgiamais prieskoniais.
3.
Jeigu norisi gražiai, masę sudėkite į konditerinį maišelį ir įspauskite į kiaušinių puseles. O jeigu norisi greitai, galite ją tiesiog dėti šaukšteliu :)
4.
Ant kiekvienos kiaušinio puselės uždėkite po silkės gabalėlį.