Autorius apie receptą:
Labai greitai pagaminamas, lengvas, gaivus ir vasariškas tartelečių receptas
Labai greitai pagaminamas, lengvas, gaivus ir vasariškas tartelečių receptas
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
bemielės sluoksniuotos tešlos
360 gramų
varškės 9%
300 gramų
šilauogių
2 vienetai
kiaušinių
pagal skonį
rudojo lipnaus cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą palikti atitirpti kambario temperatūroje 20 minučių.
2.
Į kepimo formeles įkloti sluoksniuotą tešlą. Apipjauti kraštus, pagal formelių dydį.
3.
Į varškę įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Cukrų berti pagal skonį, išmaišyti.
4.
Varškės masę paskirstyti ant sluoksniuotos tešlos pagrindo. Ant varškės suberti šilauoges.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.