<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>250 g sviesto<br />
1 kiaušinio<br />
1 a.š. vanilinio cukraus<br />
2,5 stiklinės cukraus<br />
1 a.š. druskos<br />
0,5 stiklinės migdolo riešutų<br />
50 g šokolado</p>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify">Sumaišykite sviestą, cukrų, kiaušinį ir vanilinį cukrų. Suberkite miltus, druską ir išminkykite tešlą. Tešlą padėkite į šaldytuvą pusei valandos. Tešlą padalinkite į vienodas dalis ir formuokite dešrelės formos sausainius. Ant riebalais pateptos skardos dėkite sausainukus. Peilio pagalba padarykite kelis negilius įpjovimus ir ant kiekvieno sausainio uždėkite po migdolą. Kepkite 180 - 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Iškeptus sausainius, šalia migdolų apliekite tirpintu šokoladu.</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)