Autorius apie receptą:
Receptas labai lengvas ir tiks kiekvienam norinčiam kažko lengvo ir paprasto.
Receptas labai lengvas ir tiks kiekvienam norinčiam kažko lengvo ir paprasto.
Agnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų
kvietinių miltų
200 gramų
sviesto
(minkšto)
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukšteliai
vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą ir miltus sutriname tarp rankų iki drėgno smėlio, tada įmušame kiaušinius, įberiame vanilini cukrų ir išminkome tešlą. Dedame į šaldytuvą apie 30-40 min.
2.
Išimame tešlą iš šaldytuvo, padalijame pusiau ir iškočiojame. Perlenkiame per pusę ir dar truputį pakočiojame. Dar kartą perlenkiame ir iškočiojame. Iškočiotą tešlą dedame į skardą ir supjaustome į norimus gabaliukus (jei norisi, galima apibarstyti cukrumi).
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus.