Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg avienos
3-4 šaukštai taukų (geriausia avienos)
3 svogūnai
2 šaukštai citrinos sulčių arba keli šaukštai vyno acto
pundelis svogūnų laiškų
druska
malti pipirai
žalumynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite 50-60 g svorio kubeliais, pabarstykite juos druska, pipirais, pašlakstykite pasirinktinai citrinos sultimis arba vyno actu, sumaišykite su susmulkintais žalumynais bei svogūnų laiškais.
Viską sudėkite į molinį arba emaliuotų indą ir paslėgę palaikykite šaltai 5-6 valandas.
Tada šašlykus ištepkite taukais (arba sviestu), suverkite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių anglių.
Šiuos šašlykus galima patiekti su apskrudintomis bulvėmis.
Skanaus!
kaukazietiskui tikram vadinamui kaukazui dedami tik 4 ingridijientai o ce lietuviu perdarytas.buves kaukaze ir teko valgyt ir matyt kaip ji ruose taigi vat ce ne kaukazo saslas o lietuviu sopeliones kad kaukazietiskas ce pamineti tik du igridijientai kurie reikalingi kiti netinka ypac avienai
ATSAKYTI