Autorius apie receptą:
Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais
Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais makaronais susuktais į bokštelius. Receptą radau kulinariniame žurnale „ Virtuvė nuo... iki...“ .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų
braškių
200 mililitrų
apelsinų sulčių
3 vienetai
lakštinių makaronų
(skirtų lazanijai)
1 šaukštas
cukraus
2 vienetai
mėtų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus dedame į verdantį vandenį ir išverdame.
2.
Braškes sudedame į maisto smulkintuvą, įberiame cukraus, įpilame apelsino sulčių ir sutriname iki vientisos masės.
3.
Išvirusius makaronus perpjauname pusiau ir susukame ritinėlius. Dedame į lėkštę, užpilame trinta sriuba.
4.
Puošiame braškių puselėmis, mėtos lapeliais. Dedame į šaldytuvą bent 10 min atvėsti.