Padažo gaminimas:
Išspausti apelsino sultis.
Medų ištirpinti.
Imbierą smulkiai sutarkuoti.
Sumaišyti visus ingredientus padažui ir gerai suplakti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | obuolių (raudonieji ) | |
1 vienetas | greipfrutų | |
2 vienetai | apelsinų | |
1 vienetas | morkų | |
150 gramų | konservuotų kukurūzų | |
1 vienetas | vištienos krūtinėlės | |
2 saujos | iceberg salotų | |
2 šaukšteliai | provanso žolelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
1 vienetas | apelsinų | |
2 šaukštai | vyno acto | |
1 šaukštas | skysto medaus | |
1 šaukštelis | imbiero (tarkuotas) |