Salotos iš Prahos

AUTORIUS:
Olegas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Salotos iš Prahos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 nedidelė kopūsto galva
200 g marinuotų pievagrybių
2 galvos raudonojo svogūno
Druska ir pipirai pagal skonį
1 pundelis petražolių
4 marinuoti agurkai
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą sutarkuoti.
Pievagrybius, svogūnus supjaustyti griežinėliais. Kubeliais arba griežinėliais supjaustyti agurkus.
Sukapoti petražoles.
Viską išmaišyti su druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Olegas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital