Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
svogūnų
aliejaus kepimui
Marinatui:
1 l vandens
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės acto
1.5 v.š. druskos
prieskonių marinavimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Griežinėliais supjaustytus svogūnus pakepinti ant aliejaus iki šiek tiek suminkštės ir taps gelsvesni, bet dar turės standumo.
Iš vandens, cukraus, acto, druskos ir jūsų pasirinktų prieskonių išvirti marinatą ir užpilti ant svogūnų.
Svogūnus sudėti į iškaitintus stiklainius, užpilti karštu marinatu ir uždengti sandariais dangteliais. Stiklainius apversti dangtukais žemyn, šiltai apkloti ir palikti kelioms valandoms lėtai atvėsti. Laikyti vėsiame rūsyje ar sandėliuke.
Beje, šis receptas puikiai tinka ir paprikai.
Skanaus!