1.
Sviestą išsukti su cukrumi, įdėti vanilinį cukrų, įtarkuoti citrinos žievelę ir viską gerai išmaišyti.
2.
Nuolat maišant po vieną įmušti kiaušinių trynius. Įdėti grietinę ir dar kartą permaišyti. Persijoti miltus ir krakmolą, per du kartus įmaišyti į tešlą.
3.
Atskiram inde išplakti baltymus iki standumo ir iš lėto įmaišyti į paruoštą masę. Tešlą supilti į konditerinį maišelį.
4.
Ant kepimo popieriaus apsibrėžti 9 centimetrų skersmens apskritimą, aplink jį - 21 centimetro. Išspausti tešlą aplink paruoštą brėžinį ant kepimo popieriaus. Dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti 5 minutes. Iškepusį lakštą nuimti ir formuoti naują ir kepti dar 5 minutes. Taip kartoti su kitais lakštais. Detaliau kepinio formavimas parodytas vaizdo įraše, esančiame po receptu.
5.
Pertepimui cukraus pudrą išplakite su kiaušiniu. Dėkite vieną lakštą ant kito, pertepdami paruoštu kiaušinio - cukraus pudros mišiniu, ir statykite "šakočio pusseserę".