Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virkite apie 10 minučių (virimo laikas skaičiuojamas, kai vanduo užverda).
Nupilkite vandens perteklių nuo bulvių, įpilkite pakaitinto pieno, įberkite muskato, įdėkite sviesto ir sugrūskite bulvių košę.
Žaliąją poro dalį nulupkite. 1 "suši" reikės apie 6-7 juostelių. Panardinkite poro lapelius į verdantį vandenį ir palaikykite 5 minutes.
Ištieskite nusausintas poro dalis ant maistinės plėvelės (kad gautume lyg poro lapą), ant porų tepkite atšalusią bulvių košę ir dėkite silkės (sūdytos) gabaliukų. Susukite ir supjaustykite kaip suši.
Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)