Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
konservuotų avinžirnių
1 vienetas
rūkytos skumbrės
3 vienetai
salierų stiebų
1 vienetas
obuolių
(didesnio, saldaus)
pagal skonį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupti skumbrės odą, pašalinti pagrindinę ašaką ir suplėšyti gabaliukais, išrenkant likusias ašakas.
2.
Salierą supjaustyti kuo smulkiau. Obuolį supjaustyti kubeliais. Avinžirnius nusunkti ir perplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti.
3.
Skumbrę, salierą, obuorlius ir avinžirnius dėti į dubenį. Pagal skonį pagardinti majonezu ir gerai išmaišyti. Jeigu norisi sūriau, galima įdėti šiek tiek druskos.