Rūkytas dešreles įpjauti istrižai ir pakepinti ant keptuvės (galima grill keptuvės) iš abiejų pusių.
Apkeptas dešreles atidėti į šoną, o įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą svogūną bei česnaką, kiek vėliau sudėti smulkintą rozmariną, o galiausiai supilti pomidorus iš skardinės, užpilti raudonu vynu, vandeniu (maždaug 400 ml) bei supilti lęšius.
Į gilią keptuvę taip pat sudėti lauro lapus, šiek tiek sutrintas kadagio uogas, muskato riešutą, čili.
Troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol lęšiai bus minkšti, o iš vyno, vandens, pomidorų pasidalys tirštas, aromatingas padažas.
Kol troškinasi lęšiai, kitoj nedidelėj keptuvėj ant sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus.
Baigiant kepti pagardinkite pipirais.
Į dešrelių griovelius sudėkite kepintus svogūnus. Prieš baigiant troškintis lęšiams ant padažo sudėkite dešreles, kad pašiltų.
Skanaus!