Gaminimas:
Į šiek tiek pašildytą pieną suberti mieles ir cukrų. Tada suberti miltus, išmaišyti ir palikti tešlą šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su sviestu, baltymus padėti į šaldytuvą. Tuomet trynių masę įmaišyti į pakilusią tešlą ir dar šiek tiek palikti, kad pakiltų. Išplakti baltymus ir įmaišyti į tešlą, jei tešla per tiršta, galima įpilti vandens ar pieno. Iškepti lietinius.
Rududu truputi pašildyti, jog suminkštėtų, ir sumaišyti su smulkintais riešutais. Tuomet sluoksniuojant tepti blynelius (geriau dar karštus).
skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)