1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, cukrų ir išplakti iki purios masės. Tuomet įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Dėti vanilę, berti druską, kakavą, miltus ir atsargiai permaišyti, labai svarbu nepermaišyti. Tuomet įdėti dažų ir dar kartą permaišyti tik iki kol dažai susimaišys.
2.
Į kepimo formą (naudojau 33 x 23 cm) įtiesti kepimo popieriaus arba patepti sviestu, aliejumi. Tuomet sudėti paruoštą tešlą.
3.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi būti dar šiek tiek aplipęs, bet ne toks, lyg būtų įmerktas į tešlą.
4.
Įdarui sausainius susmulkinti maisto smulkintuvu (jei neturite, galite dėti sausainius į šaldymui skirtą maišelį ir pakočioti kočėlu iki trupinių), suberti į dubenį, tuomet sudėti kreminį sūrį ir išmaišyti.
5.
Kai iškepęs biskvitas bus atvėsęs, dėti paruoštą įdarą ir aptepti per visą plotį.
6.
Viršui į dubenį dėti sviestą, išplakti elektriniu plaktuvu iki purumo, tuomet dalimis, kaskart paplakant, sudėti kreminį sūrį. Gerai išplakti. Įsijoti cukraus pudrą (įsijoti palaipsniui, o kiekį galima koreguoti pagal tai, kokio standumo kremo norite), berti vanilę ir išmaišyti. Aptepti torto viršų. Jei norisi, viršų pabarstyti liofilizuotomis uogomis, pabarstukais, kitais mėgstamais priedais ar tiekti tiesiog apteptą kremu.