1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vanile, kol masė pabals ir patrigubės. Plakant, silpna srovele supilame aliejų. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai permaišome.
2.
Tešlą supilame į 23 cm. skersmens apvalų sviestu išteptą kepimo indą ir kepti iki 190 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsiname ir perpjauname i į keturias dalis – turėsime keturis plonus torto biskvitus.
3.
Grietinėlę šiek tiek paplakame, supilame grietinėlės standiklį ir išplakame iki standumo. Padedame į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą išsukame su kondensuotu pienu (šiuos produktus geriausia per naktį palaikyti toje pačioje kambario temperatūros vietoje). Supilame kokoso drožles, gerai išmaišome. Paruoštą masę pusvalandžiui padėdame į šaldytuvą. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudedame į grietinėlę ir šias mases išplakame iki vientisos konsistencijos. Sulaistymui skirtus produktus sumaišome.
4.
Torto surinkimas: Pasiruošiame torto lėkštę, dedame pirmąjį biskvitą, jį sulaistome citrinų sirupu. Ant pirmojo biskvito tolygiai paskleidžiame 1/4 paruošto kremo. Dėdame antrąjį biskvitą, šiek tiek paspaudžiame, sulaistome citrinų sirupu, sudėdame antrąjį ketvirtadalį kremo. Kartojame taip tol, kol sulaistysime ir kremu padengsime paskutinį biskvitą. Torto paviršių išlyginame ir dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tortą apibarstome kokoso drožlėmis.