1.
Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile, kol masė taps puri, šviesi ir tris kart padidės, tai užtruks apie 5 - 7 minutes. Plakant, plona srovele supilkite aliejų, paplakite dar apie minutę, kad masės susijungtų. Dalimis suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Atsargiai išmaišykite, kad neliktų miltų grumulėlių (tik neplakite elektriniu plaktuvu).
2.
Masę supilkite į kepimo formą (dugną išklokite kepimo popieriumi) ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Maniškiai biskvitai kepė keliomis minutėmis trumpiau. Atvėsintą biskvitą supjaustykite į 3 dalis.
3.
Kremui maskarponę paplakite kartu su norimu kiekiu cukraus pudros dėl saldesnio skonio. Jei norite, galite dėti dar grietinėlės standiklio, priklauso ar nėra masė per skysta, ir viska dėkite į šaldytuvą.
4.
Kondensuotą pieną išplakite su sviestu iki purumo, kol masė pašviesės. Supilkite kokosų drožles, permaišykite ir kremą padėkite į šaldytuvą. Kai abu kremai atvės, išimkite iš šaldytuvo ir sujunkite abu kremus. Į maskarponės masę dėkite kondensuoto pieno ir sviesto masę. Viską išmaišykite.
5.
Torto sulaistymui vandenyje ištirpinkite cukrų, įspauskite citrinos sultis, bei nutarkuokite citrinos žievelę.
6.
Ant tortinės, kur stovės tortas, dėjau biskvito vieną lakštą, tuomet jį sulaisčiau sirupu, tepiau kremą, vėl dėjau biskvito lakštą ir vėl pyliau sirupo, tada kremo ir vėl lakštą, vėl sirupo ir gražiai sutepiau viršų kremu. Tuomet tortą apipavidaliname pagal fantaziją - aš tai ant torto pribarsčiau daug kokoso drožlių, galima baltų ar spalvotų :) Galima išsikepti daugiau biskvitų ir jų trupiniais dekoruoti tortą, priklauso nuo kiekvieno žmogaus fantazijos :) taip pat galima dėti ir cukrinę masę ant viršaus.