Iš miltų, druskos, kiaušinio ir sviesto išminkykite tešlą, suvyniokite į maišelį bei padėkite 30-40 min. į šaldytuvą.
Po to padalinkite tešlą į gabalus, iškočiokite ir ištieskite tešlos lakšteliais skardines formeles. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, apie 15 min. Atvėsinkite ir išimkite iš formelių.
Aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus, grybus ir vištienos krūtinėlę. Pridėkite truputį majonezo, pabarstykite muskatu.
Paruoštu įdaru užpildykite iškeptas formeles, užbarstykite tarkuoto sūrio ir dėkite trumpam į orkaitę, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!