Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
250 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
150 gramų | sviesto | |
1 vienetas | kiaušinių | |
30 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
2 šaukštai | grietinės | |
1 šaukštas | cukraus | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
400 gramų | lapinių kopūstų (be kotų) | |
200 gramų | špinatų | |
80 gramų | kedro riešutų | |
50 gramų | sviesto | |
3 vienetai | svogūnų | |
4 šaukštai | aliejaus | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | druskos | |
1/4 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių |