Pirma paruošiame kremą.
5 kiaušinių trynius išplakame su vaniliniu cukrumi ir įmaišome 50 g miltų.
Į pieną supilame cukrų ir pakaitiname.
Kai pienas pradeda virti, supilame jį į trynių masę. Tada uždedame ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami kaitiname, kol sutirštės.
Sumaišome lydytą margariną su cukrumi, kiaušiniu, romu ir kiaušinio tryniu. Suberiame miltus, išminkome tešlą ir įdedame 30-40 min. į šaldytuvą.
Kepimo formoje tolygiai paskirstome 2/3 tešlos, palikdami aukštesnius šonus. Pilame atvėsusį kremą ir beriame vyšnias (be kauliukų).
Ant viršaus uždedame likusią dalį tešlos ir prispaudžiame kraštus, kad neišbėgtų įdaras. Viršų aptepame kiaušiniu.
Kepame apie 1 val., 160 laipsnių temperatūroje.