Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietinių miltų | |
250 mililitrų | pieno (šilto) | |
100 gramų | sviesto (minkšto) | |
50 gramų | cukraus | |
25 gramai | šlapių mielių | |
1 šaukštelis | kardamono | |
pagal skonį | druskos | |
Tešlos raugui: | ||
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
Įdarui: | ||
200 gramų | marcipanų masės | |
150 mililitrų | pieno | |
Kremui: | ||
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
1 šaukštas | cukraus pudros | |
Papildomai: | ||
pagal poreikį | cukraus pudros (pabarstymui) | |
1 vienetas | kiaušinių baltymų (aptepimui) |