Autorius apie receptą:
Labai skanūs, minkšti ir purūs blyneliai. Labai skanu su klevų sirupu, uogiene, jogurtu, plakta grietinėle. Blyneliai kepami be cukraus, todėl labai tinka skanauti ir su
Labai skanūs, minkšti ir purūs blyneliai. Labai skanu su klevų sirupu, uogiene, jogurtu, plakta grietinėle. Blyneliai kepami be cukraus, todėl labai tinka skanauti ir su sveikuoliškais pagardais, pvz., smulkintomis braškėmis. Tobulas skanėstas savaitgalio pusryčiams.
(...daugiau)(...mažiau)
Raimonda
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai
kiaušinių
(didelių)
140 mililitrų
pieno
115 gramų
miltų
2 šaukštai
aliejaus
1.5 šaukštelio
kepimo miltelių
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinių baltymus su druska ir cinamonu išplakti iki purumo.
2.
Trynius lengvai išplakti su pienu, aliejumi persijotais miltais ir kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti baltymus.
3.
Be aliejaus įkatinti nelimpančią keptuvę ir kepti blynelius iš abiejų pusių.