Autorius apie receptą:
Pusryčiai dubenėliuose užkariauja pasaulį! Ir vaisių glotnučiai, ir košės, ir... lietuvių taip mėgstama varškė! Šį kartą naujame amplua - nesaldžiai, sočiai ir labai
Pusryčiai dubenėliuose užkariauja pasaulį! Ir vaisių glotnučiai, ir košės, ir... lietuvių taip mėgstama varškė! Šį kartą naujame amplua - nesaldžiai, sočiai ir labai maitingai. Dubenėlis pilnas baltymų iš varškės, naudingų riebalų iš žuvies, ir skaidulinių medžiagų iš daržovių. Daržoves jam rinkitės kokias mėgstate ir kokių turite, skanaukite ir pirmyn į vasaros dieną!
(...daugiau)(...mažiau)
Valerija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
grūdėtos varškės
60 gramų
sūdytos lašišos
(ar upėtakio)
1 vienetas
agurkų
0.5 vieneto
avokadų
4 vienetai
ridikėlių
1 šaukštelis
sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Grūdėtą varškę išdalinkite į du dubenėlius. Ant viršaus dėkite plonai pjaustytos žuvies.
2.
Ridikėlius nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Agurką perpjaukite išilgai pusiaus ir supjaustykite pusžiedžiais. Avokado minkštimą - kubeliais.
3.
Norimus priedus dėkite į dubenėlius, pabarstykite sezamo sėklomis.
Patarimai:
•
Labiau Aziją primenantiems skoniams ant viršaus galite pabarstyti smulkintų svogūnų laiškų, pagardinti Sriracha padažu.