Baltą šokoladą sutarkuokite kuo smulkiau.
Baltymus atskirkite nuo trynių, baltymus padėkite į šaldytuvą.
Mikseriu išsukite kambario temperatūros sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius iki purumo. Palaipsniui supilkite miltus, baltąjį šokoladą, vanilinį cukrų ir du šaukštus kokoso drožlių, išmaišykite.
Gerai išplakite kiaušinių baltymus iki standumo ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
20 cm skersmens tortinę formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 min (ar iškepęs patikrinkite mediniu pagaliuku). Iškepusį pyragą 10-15 min atvėsinkite formoje, o tada galutinai atvėsinkite ant grotelių.
Visiškai atvėsusį pyragą padalinkite į du biskvitus ir pertepkite uogiene.
Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)