1.
Paruošk blynų tešlą. Išplak „Alpro No Sugars“ avižų gėrimą, kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą, cukrų ir druską.
2.
Į atskirą didelį dubenį suberk miltus, kepimo miltelius, sodą ir išmaišyk. Suberk į cukraus ir kiaušinio mišinį, ir vėl išplak, kol gausi vientisą tešlą.
3.
Rankiniu plaktuvu arba šluotele išplak kiaušinio baltymą, kad jis taptų purūs. Švelniai įmaišyk jį į tešlą, kad neišeitų visas oras.
4.
Padėk tešlą į šalį ir palik 20 minučių pastovėti. Tada atsargiai įmaišyk mėlynes.
5.
Keptuvėje įkaitink šlakelį aliejaus. Arba blynų keptuvę, jei tokią turi. Įdėk maždaug 2 valgomuosius šaukštus tešlos ir kepk 1-2 min., kol apskrus, o viršuje pasirodys burbuliukai. Apversk ir minutę kepk iš kitos pusės. Kartok, kol sunaudosi visą tešlą.