Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 kilogramai | bulvių (naudojau 1 kg šviežių ir 1 kg senų) | |
500 gramų | vištienos filė (apytikriai) | |
250 mililitrų | pieno (karšto) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
2 vienetai | svogūnų | |
pagal skonį | prieskonių bulvėms | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | česnako granulės | |
pagal skonį | prieskonių vištienai | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | pieno | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 pundelis | svogūnų laiškų | |
1 kubelis | vištienos sultinio | |
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Aptepimui: | ||
pagal poreikį | sviesto |