Autorius apie receptą:
Apie pačius keksiukus.... Tarsi karameliniai, purūs, minkštučiai ir lengvi. Iš normos iškepiau 20 keksiukų. Recepto šaltinis: mano receptų sąsiuvinis, kuriame užrašytas
Apie pačius keksiukus.... Tarsi karameliniai, purūs, minkštučiai ir lengvi. Iš normos iškepiau 20 keksiukų. Recepto šaltinis: mano receptų sąsiuvinis, kuriame užrašytas receptas pragulėjo gerus 7 metus.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai
kiaušinių
3 vienetai
mars šokoladukų
150 gramų
sviesto
150 gramų
miltų
100 gramų
cukraus
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Garų vonelėje išlydome sviestą. Sudedame smulkintus šokoladus. Masę pakaitiname, kol šokoladai ištirps. Sviesto ir šokoladų masę supilame į kiaušinių plakinį. Viską gerai išmaišome.
3.
Po truputį beriame persijotus miltus kartu su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišome, pilame į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau nei 2/3 formelių tūrio.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.