Įkaitinkite orkaitę iki 150 C temperatūros.
Apkepinkite sezamo sėklas, paskirstę jas kepimo skardos dugne. Kepkite 12-16 minučių, dažnai pamaišydami, iki jos taps auksinės spalvos. Sėklas galima apkepinti iš anksto ir saugoti jas sandariame inde.
Sudėkite pupelių daigus į didelį karščiui atsparų indą ir padėkite šonan.
Ant nedidelės ugnies uždėkite vidutinio dydžio keptuvę, apkepkite aliejuje česnaką, svogūnėlius ir imbierą 2-3 minutes, iki jie suminkštės.
Sudėkite likusius produktus, padidinkite ugnį iki vidutinės, užvirinkite mišinį ir virkite neuždengtą 1 minutę, kad truputį sumažėtų skysčio.
Supilkite verdantį užpilą ant pupelių daigų, gerai išmaišykite, tada uždenkite indą ir padėkite salotas į šaldytuvą kelioms valandoms.
Prieš patiekdami išmaišykite vėl.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)