1.
Sodą nugesinti actu. Visus biskvitams skirtus produktus išplakame mikseriu. Pilame į formą, išklotą kepimo popieriumi, pusę tešlos ir kepame 180 C tempetatūroje apie 15 minučių. Taip iškepame du biskvitus. Atvėsusius perpjauname per pusę į du lakštus - gauname 4.
2.
Kremui grietinėlę išplakame su cukrumi ir pastatome į šaldytuvą.
3.
Karameliniam kremui minkštą sviestą išplakti plakikliu. Supilti kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną, kurį prieš tai galima palaikyti skardinėje karštame vandenyje - minkštesnį bus lengviau plakti, viską išplakti iki vientisos masės. Sudėti ir išmaišyti susmulkintus, pakepintus riešutus.
4.
Pertepimui šokoladą su pienu pakaitinti ant vidutinės ugnies maišant, kol šokoladas ištirps. Atvėsinti.
5.
Sulaistymui vandenyje ištirpiname cukrų.
6.
Į torto formą dedame vieną biskvitą, sulaistytome sirupu, užpilame šokolado, užtepame pusę grietinėlės, dedame antrą biskvitą, sulaistome sirupu, užpilame vėl šokolado, sudedame karamelinį kremą, dedame trečią biskvitą, sulaistome sirupu, vėl supilame likusį šokoladą, grietinėlės kremą ir uždengiame paskutiniu biskvitu. Laikome šaldytuve, kol sustings. Tortą aptepame grietinėle, arba sviestiniu kremu (išplakame 200 gr. minkšto sviesto ir 0,5 indelio kondensuoto pieno). Puošiame grietinėle, riešutais, šokoladu - pagal savo norus :) Mano papuošimai - šokoladinės rožės.