1.
Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos, supilame pašildytą pieną, išlydytą sviestą, mieles ir po truputį pilame miltus. Tik ne visus iš karto, tešla neturi būti kieta. Įdarui aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir įdedame šiek tiek cukraus. Razinas ir spanguoles taip pat užpilame karštu vandeniu, išmirkome.
2.
Minkome tešlą apie pusę valandos, kuo ilgiau - tuo geriau. Tešloje turi girdėtis šioks toks pokšėjimas. Išminkytą tešlą palikti pusvalandžiui, kol iškils. Pakilus tešlai padaliname ją į keturias dalis. Kol vieną minkome, kitas laikome šiltai. Tešlą minkome apie pusvalandį, stengiamės iškočioti kuo ploniau, iki popieriaus plonumo.
3.
Iškočiotą lakštą aptepame sviestu ir užbarstome cukrumi. Tada minkome kitą lakštą, jį dedame ant viršaus, vėlgi aptempame sviestu ir užbarstome cukraus. Paskutinį lakštą aptepame sviestu, užbarstome cukraus, sudedam aguonas, razinas ir spanguoles. Susukame šimtalapį.
4.
Pasidedame puslitrinį stiklainį ant stalo, aplink jį apsukam šimtalapį ir sujungiam, t.y. vieną tešlos galą sukišam į kitą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie valandą.