1.
Sutarkuoti morkas smulkia tarka. Jeigu labai sultingos morkos, nuspauskite skystį, bet sulčių neišpilkite, gali prireikti.
3.
Kiaušinius išplakti iki purių putų. Supilti aliejų ir gerai išmaišyti.
4.
Atskiriame inde sumaišyti miltus, cukrų, sodą, kepimo miltelius ir cinamoną ir po truputį, maišant, suberti į kiaušinių masę.
5.
Į tešlą suberti riešutus ir morkas. Gerai išmaišyti. Jeigu masė pasirodys labai tiršta, įpilkite šiek tiek morkų sulčių. Supilti į kepimo formą 20 cm
skersmens.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min, kol biskvitas visiškai iškeps. Palikti atvėsti. Atvėsusį biskvitą padalinti į dvi dalis.
7.
Kremui grietinėlę išplakti iki standumo. Atsargiai įmaišyti kreminę varškę ir cukraus pudrą.
8.
Dėti pirmąjį biskvitą ant serviravimo lėkštės, užtepti pusę kremo ir ant viršaus uždėti antrąjį torto sluoksnį lygiąja puse į viršų. Užtepti likusį kremą ant viršaus.
9.
Papuošiau smulkintais riešutais.