Supilti pieną, sudėti sviestą, vanilės ankštį į mažesnį puodą ir kaitinti ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Dubenėlyje išplakti kiaušinius ir jų trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam supiltį jį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei išplakti masę. Atvėsus tešlai, supilti romą.
Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.
Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Į kepimo formeles (išteptas svuiestu) supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.
Iš orkaitės išimti pyragėlius su grotelėmis ir leisti kelias minutes ataušti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti.
Skanaus!