1.
Tešlai dubenį suberti trečdalį miltų, įberti druskos ir užpilti vandens. Gerai permaišyti šaukštu, kad miltai sušlaptų.
2.
Tuomet suberti likusius miltus ir maišyti iki kol tešla atvės ir bus galima minkyti rankomis. Išminkyti tešlą iki vientisumo. Miltų gali reikėti ir kiek daugiau, tai priklauso nuo miltų rūšies. Tešla turi būti minkšta, elastinga, bet minkoma ir nelipni.
3.
Įdarui svogūną susmulkinti, šoninę supjaustyti smulkiais gabaliukais.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną, šoninę ir apkepti iki kol svogūnas taps auksinės spalvos. Sudėti į dubenį.
5.
Į dubenį su šonine ir svogūnu sudėti varškę, įberti peletrūno, druskos, pipirų ir išmaišyti.
6.
Paruoštą tešlą plonai iškočioti ir išspausti maždaug 10 centimetrų skersmens apskritimus. Į apskritimo centrą dėti įdaro ir sutvirtinti kraštus.
7.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos ir užvirti. Sudėti virtinukus. Kai iškils, virti dar 3 - 5 minutes.